Abrellan tarina

abrellamap.png

 

Sadetta Taiwanissa

Vuonna 2013 Abrellan perustaja Andreas Søgaard lähti Tanskasta neljän viikon kouluhankkeeseen Taiwaniin. Siellä hän huomasi, että paikalliset kauppiaat sijoittivat sateenvarjotelineensä kauppojensa ulkopuolelle aina, kun alkoi sataa. Hän arveli, että sateenvarjoja on tarkoitus jakaa ja käyttää ihmisten kesken – vaikka tosiasiassa liikkeet halusivat, että asiakkaat eivät kuljeta sateenvarjoissaan sadevettä kauppaan.

Abrellan perustaminen

Palattuaan Tanskaan Andreas perusti Abrellan, sateenvarjojen jakojärjestelmän, joka aktivoi ihmisiä sadepäivinä aivan kuten se oli inspiroinut häntä Taiwanissa. Matkalla Andreaksella heräsi kiinnostus siihen, miten se sade vaikuttaa kaupunkiemme elämään. Hän keräsi ympärilleen tiimin, jonka vahvuuden osoitti vuonna 2015 myönnetty Tanskan innovatiivisuuspalkinto. Tämän jälkeen Abrella alkoi kasvaa kansallisten rajojen ulkopuolelle kansainvälisenä franchise-ketjuna.

Yhteistyökumppanit ympäri Eurooppaa

Vuonna 2016 Abrellasta tuli Abrella World: sateenvarjo-organisaatio Pohjois-Euroopan kasvavalle franchise-yhteistyöverkostolle. Abrella ei olisi mitään ilman päteviä ja tehtäviään vastuullisesti hoitavia kumppaneitaan Tanskassa, Suomessa, Irlannissa, Norjassa, Ruotsissa ja Sveitsissä.